Margreeth Krommendijk-Grit raadslid ChristenUnie Hellendoorn

Margreeth Krommendijk-Grit.jpgdonderdag 21 november 2019

Tijdens de gemeenteraadsvergadering van december zal Margreeth Krommendijk-Grit worden beëdigd als raadslid voor de ChristenUnie in Hellendoorn. Het bestuur en de fractie zijn verheugd met het feit dat zij namens de ChristenUnie zitting zal nemen in de gemeenteraad.

Krommendijk-Grit is al enkele jaren actief in de steunfractie. Zij zal de portefeuille Algemene Bestuurlijke Zaken en Middelen namens de ChristenUnie behartigen.

Margreeth is werkzaam als docent en was als steunfractielid actief betrokken bij de portefeuilles Onderwijs, Zorg en Veiligheid. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan bij de Provinciale Statenfractie van de ChristenUnie, wat in haar komende werkzaamheden zeker van pas komt.

Margreeth Krommendijk-Grit is de nummer 5 van de kandidatenlijst. Gineke Welleweerd (nr3) en Eva Kerklaan (nr4) zien met moverende reden af van het raadswerk maar blijven wel actief in de steunfractie.

De ChristenUnie is er van overtuigd dat Margreeth Krommendijk een waardevolle kandidaat is om de fractie weer te completeren.

Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering zal er een nadere toelichting volgen op het vertrek van Ruben en de beëdiging van Margreeth.  

« Terug