ChristenUnie Hellendoorn bied FreeXs sporters een lunch aan

freexs2vrijdag 14 augustus 2015

Afgelopen 4 dagen konden de kinderen en jongeren genieten van de FeeXs Sportweek. Van dinsdag tot en met vrijdag kon er gesport worden, onder begeleiding van fantastische groep FreeXs sporters, in de Kruidenwijk en Groot Lochter. Aan deze succesvolle sportweek deden tientallen kinderen en jongeren mee!

De deelnemers konden voetballen, volleyballen, dansen en nog veel meer. Vrijdagmiddag stond er zelfs een springkussen en een zeepglijbaan. Om als FreeXs vrijwilliger iedere dag weer volop er tegen aan te kunnen begonnen zij iedere ochtend met een stuk toerusting en kregen zij van betrokken mensen  een goede lunch en maaltijd aangeboden. Vanmiddag bood ChristenUnie Hellendoorn hen een goed verzorgde lunch aan als blijk van waardering voor hun geweldige inzet voor de kinderen en jongeren uit onze gemeente.

Deze sportweek werd georganiseerd door het Missionair jongerenwerk Nijverdal-Hellendoorn dat een samenwerking is tussen zes kerken uit de gemeente Hellendoorn.

Ps.

Tja…  toen onze fractievoorzitter Ruben Minkjan en steunfractielid Ginneke Welleweerd werden uitgedaagd om ook een keer van de zeepglijbaan te gaan konden zij er niet omheen!

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Hellendoorn bied FreeXs sporters een lunch aan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.