ChristenUnie-fractie Hellendoorn bedankt politica Willie Roskam-Kroeze

Willie Roskamdinsdag 15 december 2015

De fractie en steunfractieleden van de ChristenUnie Hellendoorn zwaaiden donderdag, 10 december de politica Willie Roskam-Kroeze uit. Zij nam na 30 jaar afscheid van de politiek en werd op haar laatste fractievergadering bedankt voor de lange betrokkenheid bij de politiek.

Als waardering ontving zij een mand met fairtradeproducten. Aansluitend aan de fractievergadering was er een gezellig samenzijn met het vernieuwde bestuur. Oliebollen symboliseerden de overgang naar een nieuwe levensfase zonder actieve politieke betrokkenheid.

Het politieke leven van Willie Roskam-Kroeze begon in 1986 in de toenmalige gemeente Brederwiede (Kop van Overijssel) als propagandamedewerkster. Naast ook steunfractiewerk in deze gemeente en in de gemeente Hellendoorn was zij 8 jaar raadslid en 4 jaar wethouder in Hellendoorn. Ook was ze actief voor de provinciale politiek en lid van het landelijk bestuur van het toenmalige GPV. In deze periode maakte zij de fusie van het GPV en de RPF naar de ChristenUnie mee.

Willie blijft als vrijwilligster maatschappelijk betrokken bij b.v. de Stichting Fairtrade gemeente Hellendoorn, de Voedselbank en De Huiskamer.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-fractie Hellendoorn bedankt politica Willie Roskam-Kroeze'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.